Verkostot ja tapahtumat

Verkostossa data-analytiikan osaamiskeskittymä toimii mahdollistajana (facilitaattorina), joka yhdistää tarvetta ja tarjontaa Satakunnassa toimiville organisaatioille.

Data-analytiikan osaamiskeskittymä toimii mahdollistajana, joka tarjoaa verkoston Satakunnassa toimiville yrityksille

Verkoston jäseninä voivat olla erilaiset yritykset, organisaatiot ja yhteisöt ja jäsenyys voi liittyä tarpeisiin, tarjontaan tai molempiin. Tarvepuolella palvellaan ja autetaan Satakunnassa toimivia yrityksiä. Toteutamme missiotamme tiedon jakamisella ja viestinnällä, välittämällä koulutuspalveluja, asiantuntijoita ja tutkimuspalveluja, järjestämällä tapahtumia ja osallistumalla niihin. Voimme myös auttaa ideoinnissa ja yhdistämällä osapuolia (matchmaking). Tarjontapuolen osalta ei ole aluerajoituksia, eli osaamista ja tarjontaa saa tuoda esiin kuka tahansa.

Osaamiskeskittymän tilaisuudet tarjoavat monipuolisen sisällön ja yksilöllisiä vaihtoehtoja verkostoitumiseen. Voit tutustua asioihin niin seminaareissa toisten kanssa keskustellen tai sivustolla aihetta esimerkiksi blogien kautta omatoimisesti tutkien.

Esimerkkejä siitä, millaisia asioita eri (verkostoitumis)tilaisuuksien kautta on tarjolla.

Verkostoitumiseen liittyy myös erilaisia teemoja ja niitä voidaan lähestyä erilaisista näkökulmista. Sovellusalueen näkökulmasta teemat voivat liittyä esimerkiksi markkinointiin ja liiketoimintaan, teollisuuteen, oppimiseen ja hyötypeleihin, terveydenhuoltoon ja hyvinvointiin tai vaikkapa liikenteeseen ja logistiikkaan. Myös tekniikan ja organisaatio ovat esimerkkejä näkökulmista.

Tapahtumateemoja erilaisista näkökulmista
Tapahtumateemoja erilaisista näkökulmista

 

Yhteistyö verkostossa mahdollistaa erilaisia synergiaetuja, joissa molemmat osapuolet voivat hyötyä. Organisaatio saa esityksiin osallistumisen tai case-kuvausten tuottamisen vastapainoksi yleensä ainakin lisää näkyvyyttä ja tunnettavutta tekemisestään ja osaamisestaan. Viestintä- ja tapahtumayhteistyöllä saadaan aikaan kustannustehokasta tiedon jakamista.

Verkostoyhteistyön synergioita

Verkosto on maksuton eikä siihen liittyminen velvoita mihinkään.

Lisätietoja: