Matchmaking

Tähän sivu on hankkeen Matchmaking-tapahtumille ja hands-on-työpajoille.

TAPAHTUMAT

Matchmaking-tapahtumien lista

 

KONSEPTI

Matchmaking-tapahtumien kuvaus

Tapahtuma
Osana innovointia ja verkostoitumista olemme hahmotelleet uuden Matchmaking-tapahtumien sarjan, jossa yritys tai yhteisö pääsee esittelemään osaamistaan ja kertomaan toiminnastaan. Tapahtumilla tuetaan (Satakunnan) tarpeen ja tarjonnan yhdistämistä. Sarjan yksittäisessä tapahtumassa voidaan esimerkiksi käsitellä data-analytiikan työkaluihin ja alustoihin tutustumista ja niiden kokeilua. Aiheet voivat käsitellä myös esimerkiksi IoT:n, tekoälyn, robotiikan tai lisätyn todellisuuden käyttökohteita. Toisaalta tapahtumissa voidaan käydä läpi esittäytyvien yritysten osaamistarpeita ja työympäristöä ja keskustella osaamista omaavien ja yhteistyöstä kiinnostuneiden osallistujen kanssa. Lisäksi tapahtumat tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua muiden aiheesta ja teknologiasta kiinnostuneiden kesken.

Osallistuminen
Tapahtumissa osallistujat pääsevät tutustumaan alustaan tai työkaluun tai muuhun vastaavaan kohteeseen sekä keskustelemaan aiheesta alustan tai työkalun edustajan tai vastaavan ohjaajan kanssa. Tilaisuudet ovat maksuttomia. Tapahtumien osallistujamäärä voi olla rajoitettu. Tapahtuma voidaan myös perua, jos esimerkiksi ilmoittautuneiden osallistujien minimimäärää ei saavuteta.

Teemat
Kullakin tapahtumalla on oma teemansa. Verkoston jäsenet voivat ehdottaa teeman aiheita sekä omaa organisaatiota aiheen esittelijäksi. Kartoitamme kunkin teeman ja ajankohdan sopivuuden alustan tai työkalun edustajan kanssa. Vuodelle 2018 olemme varautuneet järjestämään 1-2 tapahtumaa keväällä ja 1-2 tapahtumaa syksyllä. Yksittäisen tapahtuman kesto voi vaihdella muutamasta tunnista koko päivään.

Paikka
Tapahtumia järjestetään esimerkiksi Porin yliopistokeskuksessa. Myös tapahtuman kutsuminen ja järjestäminen esittävän yrityksen omiin tiloihin on mahdollista, jos siitä ei tule kustannuksia hankkeelle tai tapahtuman osallistujille.

BYOD (Bring Your Own Device)
Tapahtumiin voi olla edellytyksenä tuoda oma kone sekä aktivoida käyttäjätili esiteltävään palveluun. WLAN-verkko pyritään järjestämään osallistujien käytettäväksi tapahtuman ajaksi.

Lisätietoja: