Julkaistu

HYVÄKSI-hankkeen loppuseminaari 21.5.2018

Tervetuloa Digitaalisuus, hyvinvointiteknologia ja robotiikka sote-palveluissa -tilaisuuteen ma 21.5.2018 klo 11.30-16.00! Tilaisuus on HYVÄKSI – Hyvinvointiteknologian innovaatioverkosto -hankkeen loppuseminaari. Tilaisuuden pääpuhujana toimii yrittäjä ja robomaster Cristina Andersson, joka visioi robotiikan hyödyntämismahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämisessä.

Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia esimerkkejä ja kokemuksia teknologian hyödyntämisestä sote-palveluissa. Tilaisuuden aikana on myös mahdollista tutustua hankkeessa testattuihin ja kehitettyihin teknologiaratkaisuihin käytännössä.

Seminaari järjestetään Porissa SAMKin kampuksella 2. kerroksessa luokkatilassa C211. Tilaisuuteen mahtuu 150 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen 17.5.2018 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/hyvaksi.

Data-analytiikan osaamiskeskittymä osallistuu tapahtumaan ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.