Posted on

TapahtumaTinder 5.6.2018

Digitaalisuus tuo uusia mahdollisuuksia jakaa ja yhdistää tietoa. Porin kaupunki uusii tapahtumakalenterinsa ja samalla kalenteri laajenee koko Satakunnan laajuiseksi. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa tapahtumien tiedot syötetään vain yhteen palveluun, josta ne saa suodatettua eri sivustoille tai sovelluksille. Helppoa, vai mitä?

TapahtumaTinder-tilaisuudessa, tiistaina 5.6.2018 klo 9 – 12, Porin yliopistokeskuksessa, kuulet Porin kaupungin uudesta maakunnan kattavasta tapahtumakalenterista ja miten sinne laitetaan tapahtumatietoa. Tilaisuudessa esitellään myös pilotteja, jotka hyödyntävät tapahtumakalenterin tietoa.

Myös Data-analytiikan osaamiskeskittymä on mukana ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja sekä tapaa mielellään nykyisiä. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Lisätiedot linkistä.

Posted on

Suomi tekoälyn paalupaikalla – Porissa 16.5.2018

Suomi tekoälyn paalupaikalla -seminaarisarja esittelee uusien teknologioiden luomia liiketoimintamahdollisuuksia ja kuinka niiden avulla aikaansaadaan ja ylläpidetään kasvua ja kilpailukykyä.

Myös Data-analytiikan osaamiskeskittymä on mukana ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja sekä tapaa mielellään nykyisiä. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Lisätiedot linkistä.

Posted on

IGDA Satakunta April Gathering 26.4.2018

IGDA (the International Game Developers Association) Satakunnan seuraava kokoontuminen on 26.4.2018 ja tapahtuu osana samana päivää järjestettävää POP-UP LABia. Osoitteena on Itäpuisto 1-3, Pori.

Lisätiedot linkistä (tulossa)

Posted on

Satakunnan Yrittäjien 80-vuotis juhlaseminaari 19.4.2018

Satakunnan Yrittäjät järjestävät juhlaseminaarin 80-vuotta täyttävät toimintansa kunniaksi.

Raumalla pidettävän eminaarin avaa ja juontaa yrittäjä, Robotics Finland -hankkeen edistäjä, tietokirjailija ja voittamisvalmentaja Cristina Andersson.

Keskusteluissa mukana Cristina Anderssonin lisäksi  mm. Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen,  Elinar Oy:n teknologiajohtaja Ari Juntunen, kehitysjohtaja Akseli Reho Vatajankosken Sähköltä, Nordean Janne Kaisto, Head of Customer Journey Excellence ja Fennia konsernin ohjelmistorobotiikasta vastaava, kehityspäällikkö Kalle Aalto.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Data-analytiikan osaamiskeskittymä osallistuu tapahtumaan ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Tapahtuman lisätietoja linkistä.

Posted on

Automaatioyritysten aamukahvit Ulvilassa 11.4.2018

Ulvilan kaupunki ja Prizztech Oy järjestävät keskiviikkona 11.4.2018 automaatioyrityksille ja sekä alaan linkittyville muille yrityksille aamukahvitilaisuuden. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii kaupunginjohtaja Jukka Moilanen. Data-analytiikan osaamiskeskittymä osallistuu tapahtumaan ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Tapahtuma lisätietoja linkistä.

Posted on

Älynvoimalla eteenpäin -iltapäivä 10.4.2018

Pohjois-Satakunnan seutuverkko järjestää iltapäivätilaisuuden, jossa pohditaan mm. sitä miten älykäs teknologia valjastetaan tehostamaan ja parantamaan liiketoimintaa. Ti 10.4. Klo 13–17 matkataan tulevaisuudentutkija Risto Linturin kyydissä seudun tulevaisuuteen. Missä ovat suuret mahdollisuudet ja mitä haasteita on taklattava. Tilaisuus järjestetään Kankaanpääsalissa.

Lisätietoja linkistä.