Posted on

MatchINDUSTRY – MI18 13.-14.6.2018

Teollisuuden kontakti- ja neuvottelutapahtuma, 13.–14.6.2018, Pori, Suomi Finland

MatchINDUSTRY – MI18 on teollisuuden businesstapahtuma, jossa globaaleilla markkinoilla toimivat meri-, energia- ja teknologiateollisuuden yritykset vahvistavat toimittajaketjuaan sekä hakevat uusia liiketoiminta- ja teknologiapartnereita.

MatchINDUSTRY tarjoaa eri alojen toimittaja-, teknologia ja palveluyrityksille liiketoimintamahdollisuuksia sekä tehokkaan foorumin verkostoitumiseen ja uusien asiakassuhteiden solmimiseen.

Tule vahvistamaan yrityksesi verkostoja ja solmimaan uusia liiketoimintakumppanuuksia!

 

Myös Data-analytiikan osaamiskeskittymä on mukana SAMK-kampuksella (13.6.2018  klo 11-17) ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja sekä tapaa mielellään nykyisiä. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi. Olemme myös verkostointityökalu Brellassa (Janne Harjamäki).

Lisätiedot linkistä.

Posted on

TapahtumaTinder 5.6.2018

Digitaalisuus tuo uusia mahdollisuuksia jakaa ja yhdistää tietoa. Porin kaupunki uusii tapahtumakalenterinsa ja samalla kalenteri laajenee koko Satakunnan laajuiseksi. Tavoitteena on, että tulevaisuudessa tapahtumien tiedot syötetään vain yhteen palveluun, josta ne saa suodatettua eri sivustoille tai sovelluksille. Helppoa, vai mitä?

TapahtumaTinder-tilaisuudessa, tiistaina 5.6.2018 klo 9 – 12, Porin yliopistokeskuksessa, kuulet Porin kaupungin uudesta maakunnan kattavasta tapahtumakalenterista ja miten sinne laitetaan tapahtumatietoa. Tilaisuudessa esitellään myös pilotteja, jotka hyödyntävät tapahtumakalenterin tietoa.

Myös Data-analytiikan osaamiskeskittymä on mukana ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja sekä tapaa mielellään nykyisiä. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Lisätiedot linkistä.

Posted on

GamiFIN & IGDA Satakunta co-hosted networking event (21.5.2018)

Satakunnan IGDA (the International Game Developers Association) järjestää GamiFIN konferenssin kanssa yhteisen iltatapahtuman. Tapahtumassa yhdistetään pelintekijäitä ja tutkijoita rennon verkostoitumisen merkeissä. Tapahtumapaikkana toimii Porin yliopistokeskuksen ravintola Sofia (Siltapuistokatu 2).

Tarkempia lisätietoja ja ohjelma linkeistä:

Posted on

HYVÄKSI-hankkeen loppuseminaari 21.5.2018

Tervetuloa Digitaalisuus, hyvinvointiteknologia ja robotiikka sote-palveluissa -tilaisuuteen ma 21.5.2018 klo 11.30-16.00! Tilaisuus on HYVÄKSI – Hyvinvointiteknologian innovaatioverkosto -hankkeen loppuseminaari. Tilaisuuden pääpuhujana toimii yrittäjä ja robomaster Cristina Andersson, joka visioi robotiikan hyödyntämismahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämisessä.

Tilaisuudessa kuullaan mielenkiintoisia esimerkkejä ja kokemuksia teknologian hyödyntämisestä sote-palveluissa. Tilaisuuden aikana on myös mahdollista tutustua hankkeessa testattuihin ja kehitettyihin teknologiaratkaisuihin käytännössä.

Seminaari järjestetään Porissa SAMKin kampuksella 2. kerroksessa luokkatilassa C211. Tilaisuuteen mahtuu 150 osallistujaa. Tilaisuus on maksuton, mutta kahvitarjoilun vuoksi toivomme ilmoittautumista tilaisuuteen 17.5.2018 mennessä osoitteessa www.lyyti.in/hyvaksi.

Data-analytiikan osaamiskeskittymä osallistuu tapahtumaan ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Posted on

Suomi tekoälyn paalupaikalla – Porissa 16.5.2018

Suomi tekoälyn paalupaikalla -seminaarisarja esittelee uusien teknologioiden luomia liiketoimintamahdollisuuksia ja kuinka niiden avulla aikaansaadaan ja ylläpidetään kasvua ja kilpailukykyä.

Myös Data-analytiikan osaamiskeskittymä on mukana ja etsii tapahtuman yhteydessä uusia kontakteja sekä tapaa mielellään nykyisiä. Tule tapaamaan ja juttelemaan tai jätä yhteystietosi ja kerro, miten voimme olla avuksi.

Lisätiedot linkistä.

Posted on

Älynvoimaa data-analytiikasta 7.5.2018

Pohjois-Satakunnan seutuverkko ja Tampereen teknillisen yliopiston Porissa toimiva Data-analytiikan osaamiskeskittymä,  järjestävät maksuttoman aamukahvitilaisuuden Kankaanpäässä. Tilaisuus on suunnattu yrityselämän, julkishallinnon ja oppilaitosten edustajille.
Paikkana on Hotelli Lumiaisen ravintola Face (Torikatu 13, Kankaanpää) maanantaina 7.5. kello 8–9.30.

Tilaisuudessa kuulet, miten data-analytiikka jo vaikuttaa arjen asioissa ja uusien teknologioiden hyödyntämisessä. Samalla tutustut Satakunnassa toimivaan Data-analytiikan osaamiskeskittymään.

Millä tavalla teknologia ja data-analytiikka voivat olla kehittämässä Pohjois-Satakuntaa yhä älykkäämmäksi? Verkostoitumiselle ja keskustelulle on varattu aikaa, jotta pääset jakamaan kokemuksia muiden alueen toimijoiden kanssa.

Aamun ohjelma
klo 8.00 Tervetuloa

Pari sanaa Digitaalinen Pohjois-Satakunta –hankkeesta
Teppo Niinisalo, hankepäällikkö, PSSV Palvelut Oy

klo 8.20 Teknologiaa ja data-analytiikkaa Satakunnassa

Data-analytiikka erilaisten teknologioiden hyödyntämisen taustalla
Satakunnassa toimivan data-analytiikan osaamiskeskittymän verkosto

Janne Harjamäki, projektitutkija, TTY Pori / Data-analytiikan osaamiskeskittymä

klo 9.00 Innovointia ja verkostoitumista

Pohdintaa, keskustelua ja kokemuksia.
Ideoita ja tarpeita teknologian ja data-analytiikan osalta Pohjois-Satakunnan kehittämiseksi.

klo 9.30 Tilaisuuden päätös

Ilmoittautuminen linkistä.

Posted on

IGDA Satakunta April Gathering 26.4.2018

IGDA (the International Game Developers Association) Satakunnan seuraava kokoontuminen on 26.4.2018 ja tapahtuu osana samana päivää järjestettävää POP-UP LABia. Osoitteena on Itäpuisto 1-3, Pori.

Lisätiedot linkistä (tulossa)